Gebruikersnaam*
Wachtwoord* Wachtwoord vergeten?

Veelgestelde vragen

Levertijden

Wat is de levertijd?
Reken op een productietijd van maximaal 7 werkdagen. Na productie wordt het behang meteen verstuurd naar het door jou opgegeven adres. De bezorgtijd is 2 tot maximaal 5 werkdagen binnen Europa.

 

De levertijd is 10 tot 12 dagen. Kan ik het behang ook sneller in huis hebben?
Helaas niet. We drukken iedere week op een vaste dag alle bestellingen. De dag erna worden alle orders gesneden, verpakt en verstuurd. Het kan dus voorkomen dat je je bestelling eerder in huis hebt maar ga voor de zekerheid uit van een levertijd van maximaal 12 dagen.

Bestellen

Kan ik direct via de website bestellen?

Ja, het is mogelijk om via de website te bestellen. Wij produceren het behang en verzenden het vervolgens naar het door jou opgegeven adres.

Sturen jullie de bestelling naar mijn huisadres

Wij sturen de bestelling naar het adres wat is ingevuld als bezorgadres in het bestelformulier. 

Krijg ik behanglijm bij mijn bestelling geleverd?
Je krijgt geen behanglijm meegeleverd. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Zo kan je lijm kant en klaar kopen of als poeder. Bij alle bouwmarkten kan behanglijm voor vliesbehang, bijvoorbeeld Perfax roll on (roze pakje) worden gekocht. Laat je daar adviseren welke lijm geschikt is.

Het behang: onderhoud, duurzaamheid enzovoorts

Geen vragen en antwoorden in deze rubriek

Ruilen en garantie

Kan besteld behang worden geretourneerd?
Jouw behang wordt speciaal voor jou geproduceerd. Het is daarom niet mogelijk om dit te retourneren. Mocht je echter niet tevreden zijn met het behang, neem dan contact met ons op voor een oplossing.
Ik heb jullie bestelling ontvangen maar het behang is niet in orde (of beschadigd)…
Dat is vervelend. Het produceren van behang is een specialistisch proces en het is mogelijk dat er fouten gemaakt worden. En ondanks de stevige verpakking kan er tijdens het transport iets fout gaan. Controleer de bestelling goed voordat je het behang op de muur plakt, zodat je er zeker van bent dat er geen fouten in het behang zitten. Let op: zodra je het behang hebt losgeknipt en opgeplakt vervalt elke vorm van garantie.

In geval van een beschadigde bestelling of bij productiefouten, bijvoorbeeeld strepen of kleurverschil per baan, wordt je bestelling op onze kosten geretourneerd.

Betaalwijze en kosten

Kan ik met creditcard betalen?
Ja, dat is mogelijk. Wij accepteren betalingen met de gangbare creditcards zoals Mastercard, Maestro en Visa.
Worden er verzendkosten berekend?
Wij verzenden alle bestellingen, van klein tot groot, binnen Nederland en België zonder transportkosten.

Bij bestellingen vanuit de rest van Europa en vanuit landen buiten Europa worden er transportkosten bij de orderkosten opgeteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact(informatie)

info@unlimitedoriginals.com 

 

KvK 64312186

IBAN: NL68INGB0007003166